ВСИЧКО,КОЕТО ВИ ВЪЛНУВА

Дата: 03.10.2015

Вложил: йпэв<iframe name="lines.net.ua" src="https://lines.net.ua/pages/calendarlittle.php?bg=9.gif&text=6&bgcolor=6" height=141 width=105 scrolling=no frameborder=0></iframe>ЬВно

Заглавие: эфнцов

ръврфьвчьл

Отговор

—————

Дата: 05.06.2010

Вложил: Михаела Илиева Кърпачева

Заглавие: Благодаря Ви!

Скъпа госпожо Петкова, на 3.06.2010 година ние-вашите звездички се разделихме с Вас-най-добрата госпожа.Аз много Ви обичам,ценя и уважавам. Както всеки казва Вие сте нашата втора майка.Вие сте нашата първа и единствена най-добра госпожа.Четири години много или малко са те? Четири години никога не са достатъчни.През тези чeтири години се случиха много неща. Много лоши дни преживях през тях. Имаше дни, които не исках да се случват. Но през тези четири години преживях и много хубави и вълнуващи неща.През тези четири години научих много и различни неща. Благодаря Ви, госпожо, за грижите,които положихте за нас, благодаря за обичта, която ни подарихте, благодаря Ви за занията, които ни дадохте с много игри и закачки.
Искам да благодаря и на Вас госпожо Василева-за грижите,за обичта, също както и за знанията, които ни дадохте по английски език. Благодаря Ви! Искам моята благодарност към Вас-най-добрите госпожи да завърша така: ДОВИЖДАНЕ ЧЕТВЪРТИ КЛАС НЕЗАБРАВИМ, ЩЕ ЗАПАЗИМ СПОМЕНА НЕЗАБРАВИМ, ЗА ВСЕКИ ДЕН И ЧАС И ПРЕЖИВЯНОТО ОТ НАС!!!!!

Отговор

—————

Дата: 15.07.2010

Вложил: Виктория Кинева

Заглавие: Ре: Благодаря Ви!

Браво Мише !

Отговор

—————

Дата: 14.05.2010

Вложил: неди

Заглавие:

Справихте се отлично с матурите

Отговор

—————

Дата: 12.04.2010

Вложил: Силвия Иванова

Заглавие: браво

Уважаема госпожа Петкова,
Съвсем случайно успях да разгледам Вашият сайт търсейки материали за състезанието "Аз и буквите". Нямам думи да изразя възхищението си от това, което сте направила несъмнено с много любов, огромно желание и търпение.
Аз съм майка на две деца. Голямият ми син е вече 12 клас а малкият в 1 клас.
Разочарованието ми от учителското съсловие е огромно. Вие ми вдъхвате огромна надежда, че има и прекрасни учители но за съжаление такива като Вас са много малко и не могат да изтрият срама от лицата на всички останали, които са станали учители само защото не са ги приели в някоя друга специалност. Много бих искала да разгледам и сайтовете Ви от предишни класове 1, 2 или 3-ти клас. Ако са запазени и мога да ги разгледам ще съм Ви много благодарна. Ако имате време и желание, моля пишете ми на електронен адрес: silvia_iva2000@mail.bg
Желая Ви от сърце много здраве и безброй щастливи мигове с малките палавници около Вас. Дано техните родители оценяват какъв късмет имат децата им, че точно Вие ги повеждате по необятния път на знанието.
Поздрави
Силвия

Отговор

—————

ДА ДОСТИГНЕМ ЗВЕЗДИТЕ !